Over ons

Travelbase

The Canoe Trip is een concept van Travelbase. Sinds 2010 bedenken wij reisconcepten waar de focus ligt op de beleving eerder dan de bestemming. We halen je graag uit je comfortzone om je grenzen te verleggen en te verbinden met diegene die je graag ziet.

Ons team bestaat uit vier outdoor fanaten, gepassioneerd door sport en natuurreizen. Samen met onze lokale partners in Zweden werken we het hele jaar door aan The Canoe Trip om je de meest unieke reiservaring te bieden die hopelijk een levenslange herinnering zal blijven. Ons team staat altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Twijfel je ergens over? Wij geven graag persoonlijke advies en denken graag met je mee!

The Canoe Trip Team

Lara

stanzi
  • Flag

Mezelf opladen in de natuur? Dat is mijn ding! Ik ben een doorwinterde roadtrip- en kanospecialist. Ik combineer in mijn reizen graag beide activiteiten! Je vindt me zowel in mijn kano als op de weg om nieuwe plekken te ontdekken. Als iemand mij vraagt om morgen te vertrekken, zal ik altijd ja zeggen. Ik ben nogal spontaan en enthousiast als het op avontuur aankomt!

Thomas

thomas
  • Flag

Ik ben altijd op zoek naar geweldige uitzichten, het perfecte licht en het perfecte moment. Geef mij een camera en ik zal deze herinnering voor altijd vastleggen. Natuur en uitgestrekte gebieden zijn dan ook mijn favoriete omgeving!

Nane

nane
  • Flag

Ik vond mijn weg door de Australische outback, kanoën langs gevaarlijke rivieren en overleefde een slangenbeet. Voedsel zoeken in de wildernis? Geen zorgen, geef mij een hengel en ik vang een geweldig diner voor ons! Ze noemen mij ook wel eens de vrouwelijke Kangaroo Dundee. PS: Ik sta altijd open voor heerlijke marshmallows bij het kampvuur.

Kerstin

loic
  • Flag

In de ongerepte natuur voel ik mij het meest thuis. Op het water of in de bergen zal je mij het meeste zien. In de zomer vind je mij in een kano, op een surfboard of hikend in de bergen. In de winter race ik de pistes af op mijn snowboard. Stil zitten is niks voor mij. Ik sta altijd open om nieuwe plekken te leren kennen. Wat wordt het volgende avontuur?

Daarnaast werken er in de zomer ook enkele tientallen enthousiaste vrijwilligers mee aan The Canoe Trip. De basecamps worden gemanaged door onze Canoe Trip Rangers!

Wil je ons team komen verstreken?

Meld je hier aan als vrijwilliger!

Geïnteresseerd om komende zomer aan de slag te gaan als ranger? Bekijk hier de job!

Vragen

Stuur ons een bericht info@thecanoetrip.org

We zijn beschikbaar via mail of Messenger. We doen ons best om u binnen de 24 uur te antwoorden. Onze kantoortijden zijn van maandag tot en met vrijdag, van 10u tot 17u CET.

Website navigatie

Over ons

The Canoe Trip is een concept van Travelbase

Door in te schrijven voor The Canoe Trip ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden en Privacy Beleid en Cookie Beleid

Travelbase is lid van de United Federation of Travel Agents Associations (UFTAA) via het lidmaatschap bij de Vlaamse Vereniging voor Reisbureaus (VVR). Als reiziger ben je op die manier 100% beschermd tegen financiële insolvabiliteit via MS Amlin Verzekeringen.
Lic. 9689

Logo Uftaa Logo VVR Logo MS-Amlin

© Travelbase. Alle rechten voorbehouden